Nieuws uit de Gooise natuur.
Lees online  |  Afmelden
GNR
Nieuwsbrief oktober 2016
Goois Natuurreservaat
             
Eerste editie van onze vernieuwde e-mailnieuwsbrief
Je hebt vast gezien dat wij halverwege dit jaar de GNR website volledig hebben vernieuwd. Een fris uiterlijk, verbeterde navigatie, goede zoekfunctie, nieuwe teksten en natuurlijk heel veel foto's. Bij een vernieuwde website hoort ook een nieuwe digitale nieuwsbrief. Vanaf vandaag ontvang je deze nieuwsbrief minimaal 1x per kwartaal in je mailbox. Heb je vragen of suggesties? Laat het ons dan weten.
Bekijk de vernieuwde website
 
Stem op Nationaal Park Heuvelrug
Nationaal Park Heuvelrug is genomineerd voor de Publieksverkiezing Mooiste Natuurgebied en daar zijn we bij Goois Natuurreservaat heel trots op! Heb jij al gestemd?
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Afval in de natuur blijft een groot probleem
Complete slaapkamers, hennepafval en zelfs asbest. Onze boswachters hebben het er maar druk mee. Dagelijks zetten zij zich in om onze natuurgebieden schoon te houden.
Bekijk video
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Vier Halloween in de Schaapskooi
Zondagmiddag 30 oktober vieren we het jaarlijkse Halloween griezelfeest in de Schaapskooi op de Blaricummerheide. Van 14.00 tot 16.00 uur is de Schaapskooi geopend en kunnen kinderen een pompoenlantaarn knutselen, een kleurplaat kleuren, heksenlimonade drinken en pompoensoep eten. Kom je langs?
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
zMaakt! maakt zich op voor De Gooise Kerststal
Het lijkt nog ver weg, maar over een paar weken is het alweer Kerst. Wil je met je collega‚Äôs, familie of vrienden het jaar goed afsluiten? Reserveer dan een tafel in De Gooise Kerststal, een uniek winterevenement bij De Schaapskooi, georganiseerd door onze bedrijfsbegunstiger zMaakt!
Bekijk de mogelijkheden
 
Gooise Fotohut onthult fotogeheimen
De fotohut in 't Gooi is een populaire stek voor natuurfotografen. Naast prachtige plaatjes levert dit vaak verrassende inkijkjes in de beter bewaarde vogelgeheimen op. 
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Agenda
Nacht van de Nacht in het Gooi
29 oktober 2016
Halloween in de Schaapskooi
30 oktober 2016
Kerstfeest in de Schaapskooi
11 december 2016
Bekijk alle activiteiten
Veelgestelde vragen
  Waar mag mijn hond loslopen?  
Bekijk het antwoord
Groen & Fit Collectief van De Friesland
Actief zijn in de natuur is goed voor lichaam en geest, daarom omarmen wij het Groen & Fit Collectief van onze partner De Friesland Zorgverzekeraar.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Oproep aan (amateur)fotografen
Met enige regelmaat ontvangen wij de meest prachtige natuurfoto's van zowel professionele-, als amateurfotografen die in Goois Natuurreservaat zijn geweest. Zo ook deze foto van Albert Dros Photography die in de vroege morgen onze herder Daphne op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Heb jij mooie foto's gemaakt en wil je deze met ons delen? Ga dan naar onze Facebookpagina en stuur ze toe. Wie weet zie je jouw foto binnenkort terug op onze pagina.
Ga naar Facebook
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Goois Natuurreservaat
035 - 621 45 98
Facebook   Twitter   Youtube
Anbi   Cbf   Postcode
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld op www.gnr.nl