Medewerkers van GNR wensen je fijne feestdagen.
Lees online  |  Afmelden
GNR
Fijne feestdagen!
Goois Natuurreservaat
             
Goois Natuurreservaat wenst je fijne feestdagen!

Het Goois Natuurreservaat heeft een mooi jaar in het vooruitzicht. In 2017 bestaat de stichting namelijk 85 jaar. Ook krijgt GNR een eigentijdser bestuursmodel en wordt in het begin van het nieuwe jaar het beleidsplan 2017-2020 vastgesteld. 

"Hoe houden we onze natuurgebieden en de grote rijkdom aan flora en fauna in stand en toegankelijk voor onze bezoekers?" Dát blijft uiteraard de primaire doelstelling. En daar wordt door de werkorganisatie, het bestuur en de honderden GNR vrijwilligers veel werk voor verzet. 
 
Alle medewerkers van het Goois Natuurreservaat wensen je gezellige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017 toe.

Geniet van de Gooise natuur!
 
GNR krijgt eigentijds bestuursmodel
In de vergadering op 22 december is besloten om het Algemeen Bestuur van GNR per 1 januari a.s. op te heffen. Uitgangspunt hierbij is het bestuur kleiner en slagvaardiger te maken. 
Lees het persbericht
Bodemvondst op landgoed Monnikenberg
Op landgoed Monnikenberg is een zeer bijzondere ontdekking van voormalige veenputten gedaan. Het eerste bewijs van veenwinning in het Gooi zelf!
Lees meer
Genieten van de natuur, ook in de winter!
De bladeren zijn van de bomen, wintervoorraden worden aangelegd en dieren gaan in winterslaap. Een mooie tijd om te genieten van de Gooise natuur. 
Bekijk de routes
Steentje bijdragen?
Wil jij je steentje bijdragen aan het behoud van de Gooise natuur in 2017? Dat kan! Word begunstiger of geef een begunstigerschap cadeau. Een goed begin van het nieuwe jaar, toch?
Word begunstiger
Goois Natuurreservaat
035 - 621 45 98
Facebook   Twitter   Youtube
Anbi   Cbf   Postcode
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld op www.gnr.nl